Radent Estetique & Implants

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Radent Estetique & Implants

Arad
Bld.Decebal, nr.14
Program
L-V: 8-20
Despre
Radent Estetique & Implants

Radent Estetique & Implants se străduiește să ofere servicii complete de stomatologie și îngrijire dentară pentru copii și adulți din Arad, la prețuri accesibile.

Știm ce diferență semnificativă în sănătate și stima de sine poate face un zâmbet frumos, motiv pentru care suntem dedicați să oferim fiecăruia dintre pacienții noștri zâmbetul sănătos pe care îl merită.

Suntem mândri că oferim o îngrijire completă într-o singură locație, începând de la o simplă obturație, albiri cu lampa dentară, și până la operații de sinus lifting, adiții osoase, chistectomii (chist oral) și inserări de implanturi dentare.

Am proiectat cabinetul nostru cu cele mai bune aparate și materiale de calitate, pentru a oferi cele mai avansate îngrijiri dentare, care nu sunt puse la dispoziție cu ușurință în altă parte.

Personalul nostru participă în mod regulat la seminarii și conferințe dedicate noilor tratamente dentare, noilor tehnologii și îngrijirii pacienților. Având grija pacienților ca prioritate, acesta este angajamentul nostru față de tine.

Mai jos regăsești principalele servicii medicale pe care Clinica Radent Estetique & Implants este încântată să-ți ofere.

Tratamente Disponibile in Rate:
Tratament Parodontoza
Punte Dentara
Implant Dentar
Proteze Dentare
Aparat Dentar
Tratament Complet Cu Implanturi - All-On-4 / All-On-6
Galerie Foto
No items found.

Pentru programare sună acum la:

0723220372

Încercăm să sunăm toți pacienții în max. 24 de ore de la completarea formularului.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.