Radent Estetique & Implants

Implant Dentar TITAN

Despre Tratament

Implantul dentar este cea mai buna solutie pentru inlocuirea unui dinte lipsa.

Acest tip de tratament este considerat a fi o alternativa mult mai utila de imbunatatire a fizionomiei fetei, comparativ cu proteza mobila.

Confectionat din aliaje metalice puternice (titan), cu o durata de viata remarcabila, implantul dentar este mult mai puternic decat un dinte natural, fiind extrem de rezistent la carii.

O lucrare protetica pe implanturi este alcatuita din 3 parti principale:

- implantul care inlocuieste radacina dintelui natural (surubul, de regula fabricat din titan),

- bontul protetic (se insurubeaza la implant)

- coroana dentara (imbraca implantul si bontul protetic).

Despre

Radent Estetique & Implants

Radent Estetique & Implants se străduiește să ofere servicii complete de stomatologie și îngrijire dentară pentru copii și adulți din Arad, la prețuri accesibile.

Știm ce diferență semnificativă în sănătate și stima de sine poate face un zâmbet frumos, motiv pentru care suntem dedicați să oferim fiecăruia dintre pacienții noștri zâmbetul sănătos pe care îl merită.

Suntem mândri că oferim o îngrijire completă într-o singură locație, începând de la o simplă obturație, albiri cu lampa dentară, și până la operații de sinus lifting, adiții osoase, chistectomii (chist oral) și inserări de implanturi dentare.

Am proiectat cabinetul nostru cu cele mai bune aparate și materiale de calitate, pentru a oferi cele mai avansate îngrijiri dentare, care nu sunt puse la dispoziție cu ușurință în altă parte.

Personalul nostru participă în mod regulat la seminarii și conferințe dedicate noilor tratamente dentare, noilor tehnologii și îngrijirii pacienților. Având grija pacienților ca prioritate, acesta este angajamentul nostru față de tine.

Mai jos regăsești principalele servicii medicale pe care Clinica Radent Estetique & Implants este încântată să-ți ofere.

Vezi alte oferte ale clinicii