MedicalCor

Senior iOS Engineer

Despre Tratament

Despre

MedicalCor

În cadrul clinicii noastre spațioasă și confortabilă te vom ajuta să îți îmbunătățești imaginea de sine, încrederea și sănătatea dentară, prin perfecționarea celui mai valoros atuu al tău, care este zâmbetul.

Ne bazăm pe vasta noastră experiență şi cunoştinţă în medicina dentară pentru a crea cele mai bune tratamente dentare personalizate.

Echipa clinicii Medicalcor este formată din dentiști certificați internațional care se asigură zi de zi că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, de acuratețea diagnosticului pentru a-ţi reda încrederea de a zâmbi din nou!

Dispunem de un studio de fotografie unde echipa noastră prin mediul digital îți va prezenta o simulare a viitorului tău zâmbet.

Vei putea să îți vizualizezi zâmbetul mult visat înainte de a începe tratamentul.

La noi, frica de dentist este de domeniul trecutului, întregul personal este alături de tine în fiecare pas al tratamentului.

Pentru fiecare lucrare oferim garanție specifică, atâta timp cât se respectă condițiile de acordare a garanției-

Pentru că știm că timpul tău este valoros, îţi suntem disponibili la orice oră a zilei, astfel putem să satisfacem toate tipurile de program.

Vezi alte oferte ale clinicii